Disclaimer Beleggerssociety

 

Deze disclaimer is van toepassing op alle aangeboden informatie van deze website. De inhoud van deze website is zorgvuldig en naar beste weten samengesteld. Wij streven ernaar om alle informatie zo goed mogelijk weer te geven en bij te houden. Ondanks de zorg en aandacht die Beleggerssociety.nl aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die gepubliceerd wordt onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Behalve via eigen artikelen en redactionele stukken tonnen wij ook links en nieuwsartikelen welke al dan niet via derden en openbare nieuwsbronnen verkregen worden.

 

De uitgever, auteurs en redactie van Beleggerssociety.nl aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke het gevolg is van beslissingen en/of handelingen die gebaseerd zijn op verstrekte informatie. De uitgever is daarnaast niet aansprakelijk voor claims welke worden ingediend als gevolg van het oneigenlijke gebruik van op de website opgeslagen informatie of artikelen.

 

Bepaalde links op deze website worden doorverwezen naar externe websites welke geen eigendom van Beleggerssociety zijn. Indien u deze links activeert, verlaat u onze website. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van websites buiten ons domein en geven geen garantie over de juistheid van die informatie.

 

Indien u op basis van informatie van deze website besluit te gaan beleggen, is Beleggerssociety.nl niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan. U blijft altijd zelf aansprakelijk. Houd er wel rekening mee dat beleggen risico's met zich meebrengt.

 

Inhoud

Ondanks dat er bij het gereedmaken van de website zo veel mogelijk zorgvuldigheid in acht wordt genomen, bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd niet meer juist of verouderd is. Handelingen die worden genomen op basis van de inhoud van deze website zijn dan ook voor eigen verantwoordelijkheid en de uitgevers van deze website kunnen hier dan ook voor aansprakelijk worden gesteld.

 

Auteursrecht

Het is niet toegestaan om auteursrechtelijke informatie en beeldmateriaal van deze site te kopiëren, openbaar te maken of te archiveren zonder schriftelijke toestemming van de uitgever van Beleggerssociety.

 

Op alle diensten, uitgaves en werkzaamheden zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U vindt deze terug op onze website en kunt deze ook ontvangen door een e-mail te sturen naar info@beleggerssociety.nl. 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier.

Contactformulier
Verlies nemen Naast de directe financiële gevolgen van verliezende trades, zijn er ook psychologische gevolgen. U zou van een verlies van ‘mentaal kapitaal’ kunnen spre... Lees verder Opties Beleggen in opties richt zich op het nemen of uitschrijven van opties. Kort gezegd is een optie een contract waarbij een partij effecten levert, tegen een bep... Lees verder Stress & Beleggen Stress, welke belegger/trader kent het niet? Wat is stress, wat maakt een gebeurtenis stressvol, wat zijn de gevaren van stress, en hoe kan stress worden verminder... Lees verder Plus 500 Plus 500 is opgericht als een Forex broker, echter specialiseert zich tegenwoordig in de handel van CFD's. Hierbij hebt u de keuze uit beleggen in valuta's, aandelen, i... Lees verder