Disclaimer Beleggerssociety

 

Deze disclaimer is van toepassing op alle aangeboden informatie van deze website. De inhoud van deze website is zorgvuldig en naar beste weten samengesteld. Wij streven ernaar om alle informatie zo goed mogelijk weer te geven en bij te houden. Ondanks de zorg en aandacht die Beleggerssociety.nl aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die gepubliceerd wordt onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Behalve via eigen artikelen en redactionele stukken tonnen wij ook links en nieuwsartikelen welke al dan niet via derden en openbare nieuwsbronnen verkregen worden.

 

De uitgever, auteurs en redactie van Beleggerssociety.nl aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke het gevolg is van beslissingen en/of handelingen die gebaseerd zijn op verstrekte informatie. De uitgever is daarnaast niet aansprakelijk voor claims welke worden ingediend als gevolg van het oneigenlijke gebruik van op de website opgeslagen informatie of artikelen.

 

Bepaalde links op deze website worden doorverwezen naar externe websites welke geen eigendom van Beleggerssociety zijn. Indien u deze links activeert, verlaat u onze website. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van websites buiten ons domein en geven geen garantie over de juistheid van die informatie.

 

Indien u op basis van informatie van deze website besluit te gaan beleggen, is Beleggerssociety.nl niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan. U blijft altijd zelf aansprakelijk. Houd er wel rekening mee dat beleggen risico's met zich meebrengt.

 

Inhoud

Ondanks dat er bij het gereedmaken van de website zo veel mogelijk zorgvuldigheid in acht wordt genomen, bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd niet meer juist of verouderd is. Handelingen die worden genomen op basis van de inhoud van deze website zijn dan ook voor eigen verantwoordelijkheid en de uitgevers van deze website kunnen hier dan ook voor aansprakelijk worden gesteld.

 

Auteursrecht

Het is niet toegestaan om auteursrechtelijke informatie en beeldmateriaal van deze site te kopiëren, openbaar te maken of te archiveren zonder schriftelijke toestemming van de uitgever van Beleggerssociety.

 

Op alle diensten, uitgaves en werkzaamheden zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U vindt deze terug op onze website en kunt deze ook ontvangen door een e-mail te sturen naar info@beleggerssociety.nl. 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier.

Contactformulier
Money Management: Risk / Reward Ratio Money management gaat onder andere over uw meest geschikte positie omvang en hoeveel risico u neemt op een positie niveau, maar ook op een portefeu... Lees verder Aandelen Iemand die belegt in aandelen is in feite eigenaar van een bepaald percentage van het kapitaal van een organisatie. Aangezien die persoon eigenaar is v... Lees verder Opties Beleggen in opties richt zich op het nemen of uitschrijven van opties. Kort gezegd is een optie een contract waarbij een partij effecten levert, tegen een bep... Lees verder Wat zijn uw prioriteiten? Een passie hebben voor beleggen, het lezen van beleggingsbladen, boeken en websites is dan een lucratieve manier om bezig te zijn met de beurs. Iedere passie h... Lees verder