Disclaimer Beleggerssociety

 

Deze disclaimer is van toepassing op alle aangeboden informatie van deze website. De inhoud van deze website is zorgvuldig en naar beste weten samengesteld. Wij streven ernaar om alle informatie zo goed mogelijk weer te geven en bij te houden. Ondanks de zorg en aandacht die Beleggerssociety.nl aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die gepubliceerd wordt onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Behalve via eigen artikelen en redactionele stukken tonnen wij ook links en nieuwsartikelen welke al dan niet via derden en openbare nieuwsbronnen verkregen worden.

 

De uitgever, auteurs en redactie van Beleggerssociety.nl aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke het gevolg is van beslissingen en/of handelingen die gebaseerd zijn op verstrekte informatie. De uitgever is daarnaast niet aansprakelijk voor claims welke worden ingediend als gevolg van het oneigenlijke gebruik van op de website opgeslagen informatie of artikelen.

 

Bepaalde links op deze website worden doorverwezen naar externe websites welke geen eigendom van Beleggerssociety zijn. Indien u deze links activeert, verlaat u onze website. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van websites buiten ons domein en geven geen garantie over de juistheid van die informatie.

 

Indien u op basis van informatie van deze website besluit te gaan beleggen, is Beleggerssociety.nl niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan. U blijft altijd zelf aansprakelijk. Houd er wel rekening mee dat beleggen risico's met zich meebrengt.

 

Inhoud

Ondanks dat er bij het gereedmaken van de website zo veel mogelijk zorgvuldigheid in acht wordt genomen, bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd niet meer juist of verouderd is. Handelingen die worden genomen op basis van de inhoud van deze website zijn dan ook voor eigen verantwoordelijkheid en de uitgevers van deze website kunnen hier dan ook voor aansprakelijk worden gesteld.

 

Auteursrecht

Het is niet toegestaan om auteursrechtelijke informatie en beeldmateriaal van deze site te kopiëren, openbaar te maken of te archiveren zonder schriftelijke toestemming van de uitgever van Beleggerssociety.

 

Op alle diensten, uitgaves en werkzaamheden zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U vindt deze terug op onze website en kunt deze ook ontvangen door een e-mail te sturen naar info@beleggerssociety.nl. 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier.

Contactformulier
CDF's CFD’s (Contracts for Difference) zijn eenvoudige, maar krachtige beleggingsinstrumenten, waarmee een belegger kan inspelen op een stijgende of dalend... Lees verder Plus 500 Plus 500 is opgericht als een Forex broker, echter specialiseert zich tegenwoordig in de handel van CFD's. Hierbij hebt u de keuze uit beleggen in valuta's, aandelen, i... Lees verder Elliott Wave Theorie U zou het misschien niet verwachten, maar de bewegingen van de beurs kunnen in zekere mate worden voorspeld. Eind jaren twintig ontdekte Ralph Nelson Elli... Lees verder Futures Futures zijn eenvoudige beleggingsinstrumenten die zowel speculatief als defensief ingezet kunnen worden. Het betreft een financieel termijncontract tussen t... Lees verder